031 101 2189; 0745 696 225

Despre noi, Lotus Imobiliare, apartamente direct dezvoltator in zona de sud a Bucurestiului, Popesti Leordeni Ilfov

 

Suntem aici pentru dumneavoastra. Nu exista intrebare fara raspuns. Sunt regulile pe care le urmam in tot ceea ce facem. Ne bazam pe experienta acumulata incepand cu anul 2005 in domeniul constructiilor de locuinte. O experienta care ne-a ajutat sa invatam cum sa oferim unui cumparator de case exact ceea ce isi doreste.

 

In anul 2012 am decis sa ne extindem activitatea. Nu ne-a speriat faptul ca Romania trece printr-o criza imobiliara. Avem incredere in noi si in produsele pe care le oferim. Am inceput prin a vinde doar locuintele construite de noi, in Lotus Residence Residence. Am primit inca o dovada a faptului sa suntem profesionisti chiar de la voi, clientii nostri. In doua luni se vandusera deja jumatate dintre casele aflate in acest complex rezidential. Am vrut sa oferim din ce in ce mai mult, dar pastrand aceeasi garantie a seriozitatii care ne caracterizeaza. Ne-am crescut portofoliul adaugand pe lista ofertelor noastre atat locuinte din ansambluri rezidentiale noi, cat si apartamente in blocuri vechi sau terenuri. Un alt numitor comun al acestora este faptul ca se afla toate in Sudul Capitalei si in zona Popesti Leordeni.

 

In prezent oferim o gama completa de servicii, de la intabulari, cadastre, pana la activitati de brokeraj imobiliar si financiar. Respectam cele doua principii pe care ne bazam activitatea. Suntem aici pentru dumneavoastra. Nu exista intrebare fara raspuns.

Facebook

Contact Lotus Imobiliare

Chat Clienți

Bună!
Eu sunt Tiberiu Ștefănucă, reprezint Lotus Imobiliare.
Vrei informații suplimentare legate de proiectele noastre?
Iți voi raspunde!
Start

Newsletter

E-mail: 
De ce sa ma abonez?
* Adresa e-mail invalida.
Abonare
Multumim pentru abonare.
Revenim in curand cu newslettere.