031 101 2189; 0745 696 225

Ansambluri rezidentiale, direct dezvoltator, Popesti Leordeni Ilfov

Despre ansamblurile rezidenţiale

Ansamblurile rezidențiale sunt grupuri de locuințe realizate de dezvoltatorii imobiliari, companii al căror obiect de activitate este de a achiziționa teren și de a îi crește valoarea prin construirea unor obiective.

Ansamblurile rezidențiale pot fi formate din locuințe individuale (vile) sau/și blocuri cu apartamente. În cazul ansamblurilor de vile, casele pot fi înșiruite, pot avea un perete comun (în acest caz numindu-se duplexuri sau vile cuplate) sau pot fi individuale (adică nu au pereți comuni). Ansamblurile rezidențiale ofera o soluție de locuire modernă în primul rând datorită facilităților oferite: magazin/ centru comercial, cafenea/ restaurant, locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, sală fitness, piscină etc. Locuințele sunt realizate la standarde înalte de calitate si sunt situate în general în zone bune.

Avantajele unei locuințe într-un ansamblu rezidențial sunt: securitate asigurată, confort prin facilitățile oferite și apartenența la o comunitate formată din oameni cu profile similare.

Ansamblurile rezidențiale au devenit la modă in ultimii ani in România. După câțiva ani în care s-au construit multe ansambluri de vile, din 2006 dezvoltatorii imobiliari s-au axat mai ales pe construirea de proiecte rezidențiale de blocuri noi.

Va recomandam cu caldura un imobil creat de o echipa cu o experienta de 15 ani pe piata imobiliara din Bucuresti, un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate.

Dezvoltarea urbanistica a ultimilor 5 ani a impus aceasta zona drept una dintre zonele rezidentiale cele mai active din Bucuresti. Amplasarea echilibrata, in imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida, dar care confera acces rapid si catre Soseaua Oltenitei, intre cele doua zone reuseste sa indeplineasca locatarilor ansamblului cerinta de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului si catre locatiile de maxim interes din zona de Sud: Sun Plaza, Grand Arena Mall, Carrefour, Real Metro, Selgros. Imobilul are un regim de inaltime de P+3E+M, cu garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere care impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite si a finisajelor de exceptie. Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Portofoliu

Lotus Residence 8

Lotus Residence 8 beneficiaza de o pozitionare foarte buna, localizat pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid din Sos. Oltenitei sau din Sos. Berceni, la o distanta scurta de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

detalii
Lotus Residence 7

Lotus Residence 7 beneficiaza de o pozitionare foarte buna, localizat pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid din Sos. Oltenitei sau din Sos. Berceni, la o distanta scurta de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

detalii
Lotus Residence 6

Lotus Residence 6 beneficiaza de o pozitionare foarte buna, localizat pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid din Sos. Oltenitei sau din Sos. Berceni, la o distanta scurta de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

detalii
Lotus Residence 5

Lotus Residence 5 beneficiaza de o pozitionare foarte buna, localizat pe strada Drumul Fermei, cu acces rapid din Sos. Oltenitei sau din Sos. Berceni, la o distanta scurta de statiile de metrou Dimitrie Leonida si Berceni.

detalii
lotus4Lotus Residence 4

Ansamblul este situat la doar 10 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida, pe strada Drumul Fermei la doar 8 km distanta de inima capitalei. Este un spatiu deosebit, construit de niste oameni care promoveaza principiul calitatii si al satisfacerii nevoilor clientilor.

detalii
lotus3Lotus Residence 3

Zona in plina dezvoltare inseamna posibilitatea de a alege gradinita sau scoala generala pentru copii, de a face cumparaturi la doar cateva minute de locuinta (Carrefour, Cora, Mega Image, Real, Metro, Selgros) dar si de a petrece timpul liber facand ceea ce iti place.

detalii
Lotus Residence 2

Locuintele din Lotus Residence au fost gandite sa satisfaca toate exigentele viitorilor proprietari: compartimentarile sunt variate, spatiile sunt ample si luminoase proiectate intr-o maniera echilibrata pentru a intruni toate conditiile unui trai modern, suprafetle lor fiind cuprinse intre 57-76 mp.

detalii
Contact Lotus Imobiliare

Chat Clienți

Bună!
Eu sunt Tiberiu Ștefănucă, reprezint Lotus Imobiliare.
Vrei informații suplimentare legate de proiectele noastre?
Iți voi raspunde!
Start

Newsletter

E-mail: 
De ce sa ma abonez?
* Adresa e-mail invalida.
Abonare
Multumim pentru abonare.
Revenim in curand cu newslettere.